Otthoni munka kismamáknak

Otthoni munka kismamáknak, internetes pénzkereseti lehetőség, keresetkiegészítés GYES mellett Legyél a munkatársam, keress plusz jövedelmet az internet segítségével!

Elérhetőség


Winklerné Vámosi Nóra
gyesen lévő kismama oldala
Otthoni munka kismamáknak
winklerne.nora@gmail.com
skype: winklerne.vamosinora

Hirdetés

Archívum

Munka az interneten

2008.09.01. 15:24 - w.nora

Címkék: munka kismama pénzkeresés távmunka jövedelemszerzés másodállás keresetkiegészítés kismamamunka

 

Otthoni munka kismamáknak, internetes pénzkereseti lehetőség,

keresetkiegészítés GYES mellett

 
 
Üdvözöllek Kedves Olvasó!
  
 
Sajnos a gyes a mai időkben már nem jelent a családok számára biztos megélhetést, ezért nagyon sokan gyermeküket bölcsődébe adják, hogy visszamehessenek munkahelyükre, pénzt keresni. Megoszlanak a vélemények, de az enyém az, hogy a kisgyereknek, ameddig csak lehet, az édesanyja mellett a helye, a gyermek 2 éves kora után, miért ne élvezhetnék a kismamák a gyesen maradás örömeit, hiszen ezek az évek meghatározóak a kisgyermek életében, egyszer adódik életünkben, hogy kisgyermekünket lássuk felcseperedni, éppen ezért – jó lenne minél tovább otthon maradni.
 
Sokan kutatnak az interneten távmunka, otthoni pénzkereset, internetes munka ügyében, azonban nagyon sokan rádöbbennek, hogy a távmunka és munka ajánlatoknak fele átverés vagy éppen nem illik hozzánk, vagy nincsenek meg a szükséges ismereteink a munka végzéséhez. Sokan hirdetnek máról holnapra meggazdagodást ígérő, kecsegtető ajánlatokat.
 
Amit én ajánlok, az nem gyors meggazdagodást ígér, sőt, az elején sokat kell tanulni, és dolgozni, de saját tapasztalatomból tudom, hogy később megtérül a befektetett energia és munka.
 
Nem lettem ugyan még milliomos, de ennek a munkának segítségével sikerült azt elérnem, hogy ne kelljen visszamennem dolgozni munkahelyemre gyermekem 2 éves korában, és ne kelljen őt bölcsődébe adnom. Így az internet segítségével megkeresem a kieső jövedelmet.
 
Örülök annak is, hogy ebbe a vállalkozásba induláskor nem kellett több százezres befektetés, ahogy az a legtöbb vállalkozás esetében megy.
Több, mint másfél éve foglalkozom az üzlettel, nagy örömöm telik benne. Naponta néhány órát áldozok időmből erre a tevékenységre, míg kisfiam alszik délben és este.
 
Rengeteget tanultam és fejlődtem ez alatt a másfél év alatt, nézzük, mi is történt velem, amit ennek a munkának köszönhetek:
-         egy nagyon jó, segítőkész csapat tagja lettem
-         részt vehetek internetes webkonferenciánkon, ami azért jó, mert ingyen hasznos információkat kaphatok bármilyen témában, és ezért nem kell fizetni és elmenni otthonról, egyszerűen csak odaülök a gépem elé, és részt veszek rajta az esti órákban.
-         Megtanultam honlapot szerkeszteni, ma már számos honlapomat saját magam szerkesztem, melyekkel még külön extra jövedelemre is szert teszek.
-         Megtanultam automatikus levélküldő rendszert (autorespondert) kezelni
-         Megtanultam számos audio- és video program alkalmazását, kezelését
-         Könnyen kiigazodok az internet világában
-         Internet marketing témában is sok, hasznos információt szereztem: pl. keresőoptimalizálás, linkmarketing, e-mail marketing …
-         Tudok blogokat írni, szerkeszteni
-         Linkgyűjteményeket szerkesztek, és regisztrálom honlapjaimat a keresőkbe, valamint linkgyűjteményekbe
-         Három portálon szakértőként tevékenykedek.
-         Nagyon sokat tanultam fogyókúra témában, valamint egészséges életmódról
-         Bannereket készítek
-         Online hirdetéseket tudok feladni.
-         Minden héten tanulok valami újat!
-         Sok dolgot megtanultam a pozitív gondolkodásról, mely hihetetlen, és eddig kiaknázatlan erőforrásokat nyitott meg bennem.
-         Az internet segítségével kiélhetem kreativitásomat, kikapcsolódhatok.
 
Bátran ajánlom tehát, hogy
Legyél a munkatársam, keress Te is plusz jövedelmet az internet segítségével! Szívesen megosztom veled is tudásom, hogy Te is sikeres lehess.
 
Mi is a dolgunk, mit kell tennünk?
Feladatunk egészségmegőrző, fogyókúrás termékek (Herbalife) értékesítése az interneten ügyfélbarát eszközökkel.
 
Mik a feltételek, hogy ebbe a munkába belekezdj? 
- otthoni internet kapcsolat, felhasználói szintű számítógépes ismeretek
- skype elérhetőség (letölthető a program a http://www.skype.hu oldalról - ingyenes internetes telefon)
- tanulni, tenni akarás
- napi néhány óra szabadidő, amit saját magad osztasz be
- induló üzleti csomag megvásárlása, mely a marketing, reklámanyagokon kívül négy alapterméket tartalmaz: Herbalife shake italpor, zabrost tabletta, fehérjekoncentrátum, multivitamin tabletta, ára: 29.300 Ft
A kezdőcsomag megvételével semmi további vásárlási és egyéb kötelezettségünk nincs.
Sajnos szinte lehetetlen valamilyen kezdőtőke nélkül elindulni az interneten, de ha valaki kitartó, hajlandó tanulni és tenni is, akkor a kezdeti befektetett összeg kamatostul megtérül.
 
Ha nálad ezek a feltételek nem adottak, bárhogyan is szeretnék, de sajnos nem tudok segíteni.
 
Mi az, amit biztosítani tudunk:
A hozzánk csatlakozó munkatársaknak ingyenes honlapot biztosítunk, hogy a munkát el tudják kezdeni. Internetes, online képzéseken tanulhatunk, kérdéseket tehetünk fel szponzorvonalunk tagjainak. Ehhez csupán egy konferenciaterem gépünkre való telepítése és fülhallgató+mikrofon szükséges. Nagyon jó csapatunk van, ahol kölcsönösen segítjük egymást. A képzések az esti órákban vannak, 1-2 óra hosszúak, heti 1-2 alkalommal. Ha időnk engedi, javasolt részt venni a képzéseken, rengeteg új információt tanulunk internet marketing, honlapoptimalizálás, termékek, egészséges táplálkozás stb. témában. A képzések ingyenesek.
A tudnivalók, amit internet marketing és honlapszerkesztés stb. területén megtanulunk, már többet ér, mint az elején a vállalkozásba befektetett összeg.
 
A hozzánk csatlakozó munkatársaknak továbbá adott a lehetőség, hogy mindazt megtanulják, amit már mi is tudunk: honlapot szerkeszteni (mellyel még további bevételi forrásokra tehetünk szert), internetes programokat használni, ami a munkánkhoz szükséges, stb.
 
További részletek a munkával kapcsolatban >> ide kattintva olvashatók.  
 
Ha bármi egyéb kérdésed van, elérhetőségeim bármelyikén megtalálsz.
 
Baráti üdvözlettel:
 
Winklerné Vámosi Nóra
06/20/3472-993
skype: winklerne.vamosinora
msn: winklervamosi@citromail.hu - de általában a skypeot használom !
 
 
ÁLMODD MEG, VALÓSÍTSD MEG!